Lading av El-biler i Fuglemyra!

Hei Kjære beboer

Styret er godt i gang med å finne leverandør for vår kommende El-bil ladding.
På grunn av en ordlyd i forslaget som ble vedtatt på generalforsamlingen i 2018, så må vi få en ny godkjenning på generalforsamlingen som skal være i april 2019.

Styret jobber med et mål om at leverandøren av ladesystemet kan begynne så snart som mulig ved et flertall på generalforsamlingen.  Det er da snakk om å flytte hele ladesystemet fra Oppsalstubben 1 og opp til Oppsaltoppen mellom OT 12 og Oppsalstubben 6, med muligheter for utvidelser i parkerings rekken utenfor OS 6 og nedover i Oppsalstubben,  innenfor en fornuftig kostnadsramme. Her er det allerede lett adkomst, en trafostasjon som ikke må oppgraderes pr november 18. Grunnen er lettere å arbeide med noe som holder kostnadene nede når dette skal opprettes. Og ikke minst mindre inngrep i grønt områdene våre.

 

Mvh

Styret

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.