Informasjon fra Omsorgsbygg om fremdrift i prosjektet rehabilitering Fuglemyra barnehage

Arbeidene med gjenoppbygging og refundamentering av underetasjen er nå i sluttfasen. Arbeidets omfang har vært vesentlig, men er helt nødvendig for at barnehagen skal kunne ivareta nødvendige funksjoner som nåtiden og fremtidens drift krever.

Dette har som tidligere informert medført en forsinkelse av ferdigstillelse, og prosjektet vil sluttføres mot slutten av inneværende år.

I tillegg til dette arbeidet har gjenoppbyggingen av både 1. og 2. etasje, samt utbedring av takkonstruksjonen startet. Mye av arbeidet i grunnen rundt barnehagen og på uteområdet er også utført, slik at vi nå går over i en fase med mer fokus på de tekniske anleggene i bygget.

Vi oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål!

Med vennlig hilsen
Omsorgsbygg Oslo KF

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.